WhatsApp Mavi Tik Olmadan Bildirim Görme yöntemleri ile alakalı Kapsamlı Bilgi

WhatsApp mavi tik olmadan düşünce sövmek isteyenler yoluna ilk yöntem olabildiğince gösterişsiz birleşik yöntemdir;

Yöntem 1

WhatsApp uygulamasını açıyorsunuz okunuşu sadece geri kapatıyorsunuz, henüz aksi hâlde internet wifi veya hücresel zehir kapatarak arkadaşınızın atmış olduğu mesajı okuyor okunuşu okuduktan aksi hâlde siliyorsunuz. Bu durumda huzur tarafa mavi tik gitmeden mesajı okumuş oluyorsunuz. Ancak mesajı silmeden’de bu işlemi gerçekleştirmek yoluna kıraat sonrasında uygulamayı büsbütün kapatarak internetinizi açabilirsiniz ancak bu durumda WhatsApp uygulamasına girdiğiniz anda sadece mavi tik huzur tarafa iletilecektir.

Yöntem 2

WhatsApp mavi tik olmadan düşünce kıraat yönteminin ikincisinde ise mavi tik metres işlemi öne geliyor. şayet mesajı okumamış iseniz ilk olarak WhatsApp ayarlar kısmına gelerek mavi tik metres işlemini uyguluyorsunuz okunuşu henüz aksi hâlde mesajı okuyorsunuz. şayet WhatsApp mavi tik metres elbette yapılır bilmiyorsanız onun için: WhatsApp Mavi Tik Kaldırma yazımızı inceleyebilirsiniz.

Yöntem 3 Tavsiye Etmeyiz

WhatsApp çift mavi tik gitmeden düşünce kıraat zevkinin 3. yöntemi ise WhatsApp+ Plus uygulamasını tahmil k olacaktır, bu yöntemle hareketsiz tik olarak düşünce kıraat imkanı sağlarsınız ancak bu ilkeyi 3. fırka birleşik ilkeyi olmasından ötürü kullanıcılarımıza dayanıklı önermemekteyiz, yinede WhatsApp’ın değişik özelliklerinden istifade etmek isterseniz kendi inisiyatifinize kalmış birleşik biçimde yükleyebilir okunuşu yapılması ayarları ilkeyi içerisinden yapabilirsiniz.

WhatsApp Okundu Bildirimi Sorunu

WhatsApp okundu bildirimi sorunu aslında kullanıcıların okumadığı birleşik mesajı okumuş olarak görünmesinden ötürü ortaya çıkan birleşik sorundur, bu sorunu halletmek isteyen kullanıcılar WhatsApp ilkeyi verilerini temizleyebilirler ya da WhatsApp sıfırlama işlemi ile tekrardan sorunun ortaya çıkıp çıkmadığını denetleyebilirler.

WhatsApp mavi tik olmadan düşünce kıraat yöntemleri ile ilgili sorularınız varsa bizlere aşağıdan bildirmeyi unutmayın.